luni, 27 decembrie 2010

    Inainta incet in interiorul Sanctuarului. Caldura intensa degajata de trupul ei o anunta ca era pregatita pentru ritual. Pentru o clipa indoiala isi facu loc in mintea ei. "Daca nu va functiona?" Dar trebuia. Era ultima sansa a omenirii si trebuia sa functioneze. Sacrificase totul pentru pamanteni: familie, barbatul iubit, viata personala si acum facea un ultim sacrificiu: propria sa viata. Stia de la bun inceput ce insemna sa devina Regina Celeste. Stia la cate trebuie sa renunte, iar fiecare sacrificiu o aducea mai aproape de aceasta clipa. Cand toate planurile de aparare esuasera Angel Touch ramasese ultima lor arma. Ultima sansa la supravietuire.
    Sanctuarul  i se paruse mereu mare si impunator dar acum se facuse mult prea mic, iar culoarele mult prea scurte. Deschidea portile spre templu una cate una. Sapte porti, sapte minuni ale lumii sau sapte pacate capitale. Pentru ea era totuna.

   In fata ochilor ii aparuse imaginea lui Michael. Felul in care ii zambea atunci cand ea se supara pentru lucruri lipsite de orice importanta. Michael jucandu-se cu fiul lor. Michael citindu-i povesti fiicei lor inainte de culcare. Michael mangaind-o. Michael iubind-o. A scuturat capul pentru a alunga amintirile. In curand va fi alaturi de ei.


  Generalii isi priveau regina cu admiratie, respect si compasiune. Multi au fost alaturi de ea de la bun inceput. Altii au antrenat-o si au participat la evolutia ei ca regina si ca om. Iar acum zambetul si seninatatea de pe chipul ei le dadea speranta. Daca ea putea sa fie fericita si calma in fata mortii la fel si ei puteau sa lupte cu tot universul daca era nevoie pentru a proteja lumea pe care ea o iubea atat de mult. In acel moment ei nu mai luptau pentru omenire, ci pentru a onora memoria celei care le-a fost regina si fiica.


  Curand dupa ce a intrat in templu haosul se pornise in interiorul intregului Imperiu. Istoria ii prevestise sosirea, dar din nefericire si moartea ei. Fusese o regina memorabila. Curajoasa si iubitoare si pe timpul domniei ei lumea a fost mai presus decat orice altceva. Chiar si decat propria ei familie, iar supusii ei isi vor aminti de ea ca cea mai mareata regina: Regina Celeste.

La cateva minute dupa inchiderea zgomotoasa a portilor de la templu, pamantul incepuse sa vibreze. Ritualul incepuse si nu mai era cale de intoarcere. In interior Celeste pregatea altarul pentru transformare. Cristal pentru Apa- simbolul vietii. Jad pentru Lemn - simbolul stabilitatii universale si longevitatii. Rubin - simbolul focului si pasiunii cu care oamenii lupta pentru ceea ce iubesc. Safir - simbolul aerului pe care il respiram si al fortelor naturii. Perla - simbolul puritatii si inocentei. Cinci piloni ai vietii. Cinci surse de energie canalizate intr-un singur punct: Celeste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu